23 Ιουνίου, 2024

Όροι χρήσης Tech Block

Καλώς ήρθατε στο Tech Block!
Πριν αποκτήσετε πρόσβαση ή χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας και τις υπηρεσίες του, είναι σημαντικό να εξοικειωθείτε με τους Όρους Χρήσης μας.
Αυτοί οι όροι περιγράφουν τους κανόνες και τις οδηγίες που διέπουν τη χρήση της πλατφόρμας μας. Με την πρόσβαση ή τη χρήση του Tech Block, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με αυτούς τους όρους και τυχόν πρόσθετες οδηγίες ή πολιτικές που ενδέχεται να παρέχουμε.
 • Αποδοχή Όρων: Με την πρόσβαση και τη χρήση του Tech Block, αναγνωρίζετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει ότι δεσμεύεστε από αυτούς τους Όρους Χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με οποιοδήποτε μέρος αυτών των όρων, παρακαλούμε να αποφύγετε τη χρήση του ιστότοπου και των υπηρεσιών μας.

   

 • Πνευματική Ιδιοκτησία: Όλο το περιεχόμενο στο Tech Block, συμπεριλαμβανομένων άρθρων, εικόνων, γραφικών, λογότυπων και εμπορικών σημάτων, προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, να αναπαράγετε, να διανείμετε ή να τροποποιήσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο από το Tech Block χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από τους αντίστοιχους κατόχους.

   

 • Συμπεριφορά χρήστη: Όταν χρησιμοποιείτε το Tech Block, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς. Μην εμπλέκεστε σε καμία δραστηριότητα που μπορεί να διαταράξει ή να επηρεάσει τη λειτουργία της πλατφόρμας μας ή να παραβιάσει τα δικαιώματα άλλων χρηστών. Σεβαστείτε τις απόψεις και το απόρρητο των άλλων και αποφύγετε τη δημοσίευση οποιουδήποτε παράνομου, δυσφημιστικού ή προσβλητικού περιεχομένου.

   

 • Σύνδεσμοι τρίτων: Το Tech Block μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς ιστότοπους ή υπηρεσίες τρίτων. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται μόνο για λόγους ευκολίας και ενημέρωσης. Δεν υποστηρίζουμε ούτε αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πολιτικές απορρήτου ή τις πρακτικές αυτών των ιστότοπων τρίτων. Χρησιμοποιήστε τα με δική σας ευθύνη.

   

 • Αποποίηση Εγγυήσεων: Το Tech Block παρέχεται σε βάση “ως έχει” και “ως διαθέσιμο”. Ενώ προσπαθούμε να παρέχουμε ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες, δεν παρέχουμε εγγυήσεις ή δηλώσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, σχετικά με το περιεχόμενο, τη λειτουργικότητα ή τη διαθεσιμότητα της πλατφόρμας μας.

   

 • Περιορισμός ευθύνης: Η Tech Block και η ομάδα της δεν θα φέρουν ευθύνη για άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, παρεπόμενες ή ποινικές ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία χρήσης του ιστότοπου ή των υπηρεσιών μας. Αυτό περιλαμβάνει τυχόν ζημιές που προκύπτουν από σφάλματα, παραλείψεις, διακοπές ή καθυστερήσεις στο περιεχόμενο ή τη μετάδοση πληροφοριών.

   

 • Τροποποίηση Όρων: Το Tech Block διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ενημερώσει αυτούς τους Όρους Χρήσης ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά αυτούς τους όρους. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα μας μετά από οποιεσδήποτε τροποποιήσεις, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους αναθεωρημένους όρους.

Διαβάστε τους πλήρεις Όρους Χρήσης για πιο λεπτομερείς πληροφορίες. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβληματισμούς σχετικά με αυτούς τους όρους, επικοινωνήστε μαζί μας. Σας ευχαριστούμε που είστε μέλος της κοινότητας Tech Block!